PALVELUMME

Tuotamme turvallisuuteen ja työhyvinvointiin liittyviä koulutuksia

Verkkokoulutus

Treko tarjoaa mahdollisuuden suorittaa ensiavun teoriaosuuden verkko-opiskeluna.

Materiaalin ovat tuottaneet ensihoidon ammattilaiset, jotka ovat todistaneet tilanteita joissa maallikoiden antama ensiapu on pelastanut ihmishenkiä.

Verkkokoulutus antaa hyvät teoriatiedot ensiapu- ja onnettomuustilanteisiin, ja saat sähköpostiisi todistuksen suoritetuista verkko-opinnoista. Halutessasi kurssin voi täydentää käytännön harjoituksilla, ja saat kurssista ensiaputodistuksen.

Oheisessa linkissä YouTube-video missä avataan kurssia hieman: Video

Ensiapukurssit

Treko tarjoaa ensiapukoulutuksia työyhteisöille, järjestöille ja yksityishenkilöille.

Olemme saaneet paljon kiitosta käytännönläheisyydestämme. Trekon ensiapukurssit noudattavat kursseille asetettuja säädöksiä, mutta kouluttajiemme ammatillinen tausta tuo uudenlaisen käytännönläheisen näkökulman esittää asioita.

Ammattipätevyyden jatkokoulutus

Pystymme tarjoamaan ammattipätevyyden jatkokoulutuksiin monipuolisen koulutus valikoiman ammattitaitoisilla kouluttajilla.

Koulutamme mm.

  • Ensiapua
  • Ennakoivan ajon koulutusta
  • REAK
  • Työturvallisuuskortti koulutus
  • Alkusammutus/ensiapu koulutus

Voimme myös suunnitella sisällöltään Teidän tarpeiden mukaisen koulutuksen ja hakea    hyväksyntää Liikennevirastolta.

Käytännönläheisyys mukana harjoitteissa

Olemme saaneet kiitosta myös harjoituksista, jotka on viety kurssilaisten omaan työympäristöön. Näin harjoituksiin saadaan reilusti lisää mielekkyyttä, jännitystä sekä oivaltamisen ja oppimisen iloa. Työyhteisöissä pidetyillä kursseilla kohdennamme kurssin sisältöä asiakkaamme tarpeiden ja osaamistason mukaan. Me emme räätälöi kursseja koska emme ole räätäleitä, vaan tutustumme aidosti asiakkaamme tarpeisiin.