PALVELUMME

Tuotamme turvallisuuteen ja työhyvinvointiin liittyviä koulutuksia

Verkkokoulutus

Treko tarjoaa mahdollisuuden suorittaa ensiavun teoriaosuuden verkko-opiskeluna.

Koulutusmateriaalin ovat tuottaneet ensihoidon ammattilaiset. He ovat nähneet, kuinka maallikoensiavulla voidaan pelastaa läheisen henki.

Verkkokoulutus antaa kurssilaiselle hyvät teoriatiedot kohdata ensiapu- tai onnettomuustilanne. Suoritetusta verkkokurssista hän saa PDF -todistuksen sähköpostiinsa. Suosittelemme osallistumista käytännön harjoitukseen. 

Linkissä YouTube-video missä avataan kurssia hieman, klikkaa tästä.

Ensiapukurssit

Treko tarjoaa ensiapukoulutuksia työyhteisöille, järjestöille ja yksityishenkilöille.

Kurssiemme käytännönläheinen lähestymistapa on saanut paljon kiitosta. Ensiapukurssiemme sisältö noudattaa SPR:n ohjeita. Kouluttajiemme ammatillisuus tuo toisenlaisen näkökulman esittää asioita. 

Lisäksi olemme saaneet kiitosta työympäristössä ja maastossa toteutettavista harjoituksista. Näin harjoituksiin saadaan reilusti lisää mielekkyyttä, jännitystä ja oppimisen iloa. Toimipaikalla tutustumme tilaajan tarpeisiin ja mahdollisuuksiin. Näin voimme kohdentaa kurssin aiheet vallitseviin olosuhteisiin sopivaksi.

Ammattipätevyyden jatkokoulutus

Pystymme tarjoamaan ammattipätevyyden jatkokoulutuksiin monipuolisen koulutus valikoiman ammattitaitoisilla kouluttajilla.

Koulutamme mm.

  • Ensiapua
  • Ennakoivan ajon koulutusta
  • REAK
  • Työturvallisuuskortti koulutus
  • Alkusammutus/ensiapu koulutus

Voimme myös suunnitella sisällöltään Teidän tarpeiden mukaisen koulutuksen ja hakea    hyväksyntää Liikennevirastolta.

hvoervev

Käytännönläheisyys mukana harjoitteissa

Olemme saaneet kiitosta myös harjoituksista, jotka on viety kurssilaisten omaan työympäristöön. Näin harjoituksiin saadaan reilusti lisää mielekkyyttä, jännitystä sekä oivaltamisen ja oppimisen iloa. Työyhteisöissä pidetyillä kursseilla kohdennamme kurssin sisältöä asiakkaamme tarpeiden ja osaamistason mukaan. Me emme räätälöi kursseja koska emme ole räätäleitä, vaan tutustumme aidosti asiakkaamme tarpeisiin.