TREKO PÄHKINÄNKUORESSA

Koulutusta ammattilaisilta

Keitä me olemme

Treko Oy on perustettu vuonna 2016. Trekon tiimi koostuu ensihoidon ja pelastusalan ammattilaisista. Työelämän kokemusta meillä on yhteensä lähes 100 vuotta – haluamme jakaa tätä kokemusta ja taitoa kaikille kurssilaisille. Koulutuksemme ovat hyvin maallikkoläheisiä – ihmisiltä ihmisille.

Taustalla vahva kokemus

Trekon ammatillinen tausta näkyy koulutuksissa. Kouluttajamme ovat nähneet ja kokeneet tilanteita, mihin maallikot voivat joutua. Lisäksi kouluttajamme ovat työssään todistaneet, mikä merkitys on maallikon antamalla hätäensiaputoimenpiteellä loukkaantuneelle tai sairaskohtauksen saaneelle, tai kun maallikko estää kodin tuhoutumisen alkusammutustoimenpiteillä. He ovat myös nähneet seuraukset, jos näitä ei ole edes yritetty. 

Me olemme Treko

Marko Haapaniemi

Toimitusjohtaja

Sami Selin

Myyntijohtaja

Leevi Holopainen

Hallituksen puheenjohtaja, henkilöstöjohtaja

Trekon arvot

Asiakas ensin

Asiakas on meille tärkein. Haluamme jokaisen asiakkaan saavan juuri hänen omiin tarpeisiinsa sopivan kustannustehokkaan ja laadukkaan koulutuksen paikasta ja ajasta välittämättä.

Kokonaisuus

Treko haluaa palvella asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti ajan ja kustannusten säästämiseksi. Me tarjoamme turvallisuuskurssit työelämään kustannustehokkaasti.

Inhimillisyys

Trekon kouluttajat ymmärtävät ihmisen rajallisuuden ja heidän erilaiset valmiudet toimia stressaavassa tilanteessa. Siksi koulutukset pyritään kohdentamaan kohderyhmälle mahdollisimman tarkasti.

Kustannustehokkuus

Treko kehittää uusia koulutusmenetelmiä työelämän tarpeisiin. Ne tuovat kustannussäästöjä, vähentävät yritysten hiilidioksipäästöjä. Henkilöstön luokassa istumisen vähentäminen on yksi tavoitteistamme.