TREKO PÄHKINÄNKUORESSA

Koulutusta ammattilaisilta

Keitä me olemme

Treko Oy on perustettu vuonna 2016. Trekon ydintiimi koostuu ensihoidon ja pelastusalan ammattilaisista. Työelämän kokemusta meillä on yhteensä lähes 100 vuotta. Treko on keskittynyt tuottamaan koulutuksia, joissa voimme ammentaa omaa ammatillista kokemusta ja taitoamme. Koulutuksemme ovat hyvin maallikkoläheisiä – ihmisiltä ihmisille.

 

 

 

Taustalla vahva kokemus

Trekon ammatillinen tausta näkyy jokaisessa koulutuksessamme. Kouluttajamme ovat nähneet ja kokeneet tilanteita, mihin maallikot voivat joutua. Lisäksi kouluttajamme ovat työssään todistaneet kuinka tärkeää on, että kansalaiset osaavat tehdä tapaturman tai sairauskohtauksen sattuessa ne tärkeät alkutoimet, jotka voivat pelastaa ihmishenkiä tai säästää huomattavilta omaisuusvahingoilta.

Ensihoitoalan työkokemus
Pelastusalan työkokemus
Koulutusalan kokemus
0
Kouluttajia
0
Asiakkaita
0
Järjestettyjä koulutuksia

Perustajajäsenet

Marko Haapaniemi

Toimitusjohtaja

Miika Koivurinne

Perustajajäsen

Sami Selin

Myyntijohtaja

Leevi Holopainen

Hallituksen puheenjohtaja, henkilöstöjohtaja

Trekon arvot

Asiakas ensin

Asiakas on meille tärkeä. Koemme suurta ylpeyttä auttaessamme asiakasta saamaan juuri omiin tarpeisiinsa sopivan koulutuksen.

Kokonaisuus

Treko pyrkii kaikin tavoin tarjoamaan kokonaisvaltaisia ”yhden luukun” paketteja asiakkailleen. Näin asiakkaan vaiva eri koulutusten järjestämisestä helpottuu huomattavasti.

Inhimillisyys

Trekon kouluttajat ovat nähneet mihin maalliko hätätilanteessa pystyy ja ei välttämättä pysty. Siksi koulutuksemme ovat kohdennettuja ja toteutukseltaan ihmiseltä ihmiselle suunniteltuja kokonaisuuksia.

Kustannustehokkuus

Treko on mukana kehittämässä uusia koulutusmenetelmiä, jotka vähentävät vaivaa ja tuovat säästöjä – paitsi työnantajille, myös koulutettaville työntekijöille tai kansalaisille yleensä.