TREKO PÄHKINÄNKUORESSA

Koulutusta ammattilaisilta

Keitä me olemme

Treko Oy on perustettu vuonna 2016. Trekon ydintiimi koostuu ensihoidon ja pelastusalan ammattilaisista. Työelämän kokemusta meillä on yhteensä lähes 100 vuotta. Treko on keskittynyt tuottamaan koulutuksia, joissa voimme ammentaa omaa ammatillista kokemusta ja taitoamme. Koulutuksemme ovat hyvin maallikkoläheisiä – ihmisiltä ihmisille.

 

 

 

Taustalla vahva kokemus

Trekon ammatillinen tausta näkyy jokaisessa koulutuksessamme. Kouluttajamme ovat nähneet ja kokeneet tilanteita, mihin maallikot voivat joutua. Lisäksi kouluttajamme ovat työssään todistaneet, mikä merkitys on maallikon antamalla hätäensiaputoimenpiteellä sairaskohtauksen saaneelle, tai kun maallikko estää kodin tuhoutumisen alkusammutuksella. He tietävät myös seuraukset, jos näitä ei ole edes yritetty. 

Ensihoitoalan työkokemus
Pelastusalan työkokemus
Koulutusalan kokemus
0
Kouluttajia
0
Asiakkaita
0
Järjestettyjä koulutuksia

Perustajajäsenet

Marko Haapaniemi

Toimitusjohtaja

Miika Koivurinne

Kehitysjohtaja

Sami Selin

Myyntijohtaja

Leevi Holopainen

Hallituksen puheenjohtaja, henkilöstöjohtaja

Trekon arvot

Asiakas ensin

Asiakas on meille tärkeä. Koemme suurta ylpeyttä auttaessamme asiakasta saamaan juuri omiin tarpeisiinsa sopivan koulutuksen.

Kokonaisuus

Treko pyrkii kaikin tavoin tarjoamaan kokonaisvaltaisia ”yhden luukun” paketteja asiakkailleen. Näin asiakkaan vaiva eri koulutusten järjestämisestä helpottuu huomattavasti.

Inhimillisyys

Trekon kouluttajat ymmärtävät ihmisen rajallisuuden ja heidän erilaiset valmiudet toimia stressaavassa tilanteessa. Siksi koulutukset pyritään kohdentamaan kohderyhmälle mahdollisimman tarkasti.

Kustannustehokkuus

Treko kehittää uusia koulutusmenetelmiä työelämän tarpeisiin. Ne tuovat kustannussäästöjä, vähentävät yritysten hiilidioksipäästöjä. Henkilöstön luokassa istumisen vähentäminen on yksi tavoitteistamme.