REFERENSSIT

Mitä asiakkaillamme on sanottavaa koulutuksistamme

Osallistuimme Treko Oy:n järjestämään ensiapukoulutukseen. Koulutus on oli sisällöltään meille hyvin soveltuva ja kouluttajat olivat alan erinomaisia kokeneita asiantuntijoita. Joustavuutta toi teoria-osuuden verkkokoulutus-muoto, jolloin työntekijämme pystyivät suorittamaan teoria-osuuden itselle parhaiten sopivan aikataulun mukaan.

Sami Mattila, toimitusjohtaja, Kirjanpitotoimisto Mattila Oy

Koulutamme metsuri-metsäpalvelujen tuottajia. Koulutusohjelmassamme on tällä hetkellä n. 90 opiskelijaa sekä 10 henkilökunnan jäsentä. Olemme tilanneet ensiapukoulutukset (EA1) opiskelijoille sekä henkilökunnalle Treko Oy:ltä vuodesta 2016 lähtien.

Olemme erittäin tyytyväisiä palveluun. Yhteistyö on ollut sujuvaa ja koulutuksissa on panostettu laatuun. Treko on räätälöinyt käytännön harjoitteet metsäalalle soveltuviksi.

Antti Tiilola
Koulutusohjelmapäällikkö
Hämeen ammatti-instituutti/Evo, metsätalouden koulutusohjelma

HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU

Treko Oy on järjestänyt HAMKin Metsätalouden koulutuksessa metsätalousinsinööriopiskelijoille useana lukuvuonna Ensiapu 1 kurssin. Kurssien sisältö ja toteutus on palvellut hyvin opiskelijoiden tarpeita ja metsätalouden koulutuksen työturvallisuuteen liittyviä tavoitteita. Ensiapukouluttajat ovat osaavia ammattilaisia ja he ovat toteuttaneet koulutuksen käytännönläheisellä, opiskelijoita innostavalla tavalla. 

Pekka Vuori lehtori HAMK, Metsätalouden koulutus

Kontukoti: Treko päivitti koulutuksellaan 70 Konnun hoitajan ensiaputaitoja syksyllä 2019. Kaikki palautekyselyyn vastanneet suosittelisivat tätä verkkokurssia ystävilleen. 

”Kurssilla sai opiskella omaan tahtiin taukojen kanssa, käytännön harjoitukset olivat hyvät!”

”Hyvä että teorian ja käytännön harjoitteiden välissä oli muutama päivä, kertaus jaasioiden mieliin palautus tuntui omalla kohdallani olevan tehokkaampaa tällä tavalla.”

”Kurssin vetäjä oli hyvä ja asiallinen, saaden porukan hyvin mukaan harjoitteisiin.

”Yrityksen näkökulmasta katsottuna yhteistyö Trekon kanssa oli jämptiä, sujuvaa ja mukavaa. Suosittelen! Arja-Riikka Kataja / Kontu, kaksi.nolla oy

Södra Wood

Yrityksemme koko henkilöstö suoritti viime vuoden lopulla Trekon tarjoamat ensiapukurssit EA4 / EA8. Turvallinen työympäristö ja osaava henkilökunta ovat toimintamme ydinajatuksia. Trekon tarjoama koulutus sopii erittäin hyvin toimintamalliimme ja olemmekin todella tyytyväisiä koulutukseen. Koulutus järjestettiin työajan puitteissa ilman, että tuotantoon aiheutui seisokkeja. Lisäksi käytännön koulutukset saatiin joustavasti järjestettyä osaavan kouluttajan toimesta, meille sopivan aikataulun puitteissa. Käytännön koulutuksessa pystyimme vielä painottamaan omaan työpaikkaamme liittyviä riskitekijöitä. Trekon koulutuksen avulla saimme joustavasti koko henkilökunnan ensiapuvalmiuden päivitettyä. Koulutuksen hinta/laatusuhde on kohdallaan ja koulutuspaketti on koottu käytännönläheisesti ja esimerkkien avulla viestiä on saatu tehostettua. Voin suositella!

Tuija Vehmaa/Södra Wood

Kangasalan kaupungin varhaiskasvatus

”Käytännön läheinen, meille sopivasti kohdennettu.”

”Paras ensiapukurssi missä olen ollut.”

”Ennakkoluulona pitkästyttävä, mutta kurssi oli kaikkea muuta.”

Hoiva Mehiläinen

”Ennakkoluuloja oli verkkokurssia kohtaan, mutta se oli tosi hyvä”

” Nyt minä ymmärrän tämän kurssimuodon tehokkuuden.”

” Paras kurssi missä olen ollut.”

Tampereen kaupunki virastotalo

Työhyvinvointipäällikkö Sami Uusitalo kommentoi verkko ja käytännön yhdistelmä kurssista:

”Henkilöstö voi käydä kurssin kun heille parhaiten sopii. Helpottaa organisointia huomattavasti.”

Kurssilaiset:

”Selkeä ja erittäin hyvä kurssi”

”Näinkin voi näemmä oppia ja vielä hyvin.”

Lähetä oma palautteesi

Hyvää tai huonoa, risuja tai ruusuja – lähetä palautteesi lomakkeella.

Otamme kaiken palautteen ilolla vastaan. Mikäli olemme tehneet kaiken oikein – hienoa, mutta jos toiminnassamme on jotain kehitettävää, toimimme palautteesi perusteella ensi kerralla vieläkin paremmin!

Lähetä palautteesi