UKK

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Saako verkkokurssista ammattipätevyysmerkinnän?

Ei ikävä kyllä saa. Trafi ei toistaiseksi hyväksy verkkokurssia kurssisuoritukseksi. Kaksisuuntainen videoyhteys hyväksytään kyllä. Eli jos toimipisteenne sijaitsevat eri puolilla Suomea, saamme koulutettua ison porukan samalla kertaa.

Kuinka monta osallistujaa mahtuu samalle ensiapukurssille?

Ensiapukursseilla on SPR:n suositus 15 henkilöä yhtä kouluttajaa (ETK) kohden. Tällöin harjoitukset voidaan suorittaa hyvin ja tehokkaasti. Jos koulutustarpeesi on isommalle ryhmälle, niin ota yhteyttä, ja järjestämme useamman kouluttajan samalle käynnille.

Voiko verkkokurssilla kerrata EA 1 -kurssin?

Pelkällä verkkokurssilla ei voi kerrata EA 1 -kurssia, mutta yhdistämällä verkkokurssin ja käytännön harjoitukset tämä onnistuu.

Pystyttekö järjestämään koko yrityksemme ammattipätevyyskoulutukset?

Kyllä pystymme. Meilä on kattava kouluttajaverkosto, ja pystymme kouluttamaan kaikki ammattipätevyyteen riittävät päivät.

Mitä hyödyn pelkästä ensiavun verkkokurssista?

Jo pelkästään verkkokurssi antaa hyvät teorettiset valmiudet ensiaputilanteisiin. Verkkokurssi on hyvä vaihtoehto työntekijöiden perehdytyspakettiin.

Mitä eroa on tavallisella- ja yhdistelmäensiapukurssilla?

Yhdistelmäensiapukurssissa teoriaopinnot käydään omaan tahtiin verkko-opiskeluna ja käytännön koulutus yhdessä kouluttajan kanssa. Tavallisella ensiapukurssilla kouluttaja kouluttaa paikan päällä koko kurssin.

Tahdotko tietää lisää?

Lähetä kysymyksesi alla olevalla lomakkeella ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Lähetä kysymys